Dora en Saartje komen de was doen


DORA EN SAARTJE KOMEN DE WAS DOEN

Dora en Saartje zijn van ‘Sfeerbeheer’. Ze komen graag wat leven in de brouwerij brengen met hun bijzondere wasprogramma!
Twee aardige, clowneske ‘dames’, komen de was doen. En niet zomaar een was, nee ze draaien naast een wasje, ook een geweldige ‘hit’ op volle toeren! Zij zingen de nummers live en er mag meegezongen worden want het zijn herkenbare nummers uit de oude (was)doos! Uit de meegebrachte wasmachine op wielen, komen wel heel bijzondere voorwerpen.

Interactief, zintuigen- entertainment voor (kwetsbare) kinderen/ouderen. Soms vraagt een bezoek juist meer rust, met minimale prikkels. Wij passen ons aan verschillende situaties / wensen aan.

Dora en Saartje zijn ook in te huren als 'typetje' (met wasmachine) voor bijvoorbeeld uw Sinterklaasfeest (er komen dan allerlei gekke 'cadeautjes' uit de wasmachine of het verlanglijstje is bijvoorbeeld gekrompen...)

We passen ons 'verhaal' aan aan het publiek en het thema.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;