Flower Powerrrr


FLOWER POWERRR

Twee clowns, Pets en Stief komen op zolder en vinden er allerlei 'spullen' uit de 'oude tijd' (uit de tijd van toen ze nog bloemen deden in hun haar en gekke gekleurde broeken met wijde pijpen droegen). 

Ook vinden ze vreemde ronde zwarte schijven die kunnen draaien... En wat kunnen die 'dingen' nog meer? Er komt muziek uit koffertjes... EN uit een sigarendoosje. Heel apart...maar het swingt de pan uit... eh de koffer uit.. eh.. nou ja... kom maar kijken en luisteren!

Interactieve voorstelling met grappig liedjes (herkenbaar voor de papa's en mama's, opa's en oma's  en die ene Hippie tante of oom in de familie :-)

 

We kunnen ook tijdens de 'gelegenheid' rondlopen met een echte 'Hippie Photobooth' waarin je met verkleedkleren, pruiken, brillen, jurken een echte Polaroid foto* kunt laten maken met je papa en mama, broertje, zusje... burgemeester.. noem maar op. Je krijgt de foto mee. 

*Een Polaroidfoto is een kant-en-klaar foto en het is OOK nog een sticker! Informeer naar de prijzen van deze 'extra' beleving.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;