Opa Jan maakt zijn huis schoon - Opa Jan Griezelt ervan!


Opa Jan maakt zijn huis schoon
Hilarische en clowneske familievoorstelling van 3 – 110 jaar.

Opa Jan struikelt in zijn huisje! Geen wonder, er ligt ook zoveel rommel in de kamer. Opa heeft zijn grote teen bezeerd. Varkentje zegt, dat Opa Jan zijn huis moet opruimen. Zijn zus, Marietje, houdt van rust, reinheid en regelmaat, en wil dat ‘varkentje’ wel even komen wassen. Met alle gevolgen van dien. … Hoe dat afloopt? …. Dat zul je wel beleven!

Carmen Nichting en Erik Grootendorst, beide theaterbeesten en opgeleide clowns, kruipen in de huid van Opa Jan en tante Marietje. Door hun ruime ervaring en enthousiasme, bezorgen ze jong en oud een voorstelling om nooit te vergeten!


De verhalen en tekeningen komen tot leven in uw theater, op school of bibliotheek. De hilarische, levensechte vertolking van dit Prentenboek zet aan tot meer(voor)lezen over deze opa !

Deze voorstelling is gebaseerd op de 'Opa Jan' prentenboeken van                 Marius van Dokum 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;