Voorstelling Verkeer: Nu óók voor het digibord! (= coronaproof)


Een educatieve en interactieve voorstelling over het verkeer, vol met goochelen en veel meer.

Stelt u zich eens voor… De aula of gymzaal volledig ingericht als verkeersplein, compleet met zebrapad, belijning, een écht verkeerslicht en magische verkeersborden. De interactie die ontstaat is geweldig en het is lachen geblazen want: waarom zou je niet mogen fietsen op een ‘hoge bi’ (een fiets met een groot en klein wiel), als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een eenwieler of enorm hoge driewieler? Let goed op tijdens de voorstelling! De verkeersborden zijn magisch en kunnen nog wel eens veranderen..

Nieuw: Nu ook voor het digibord!
Een gepersonaliseerde voorstelling via het digibord! Educatief, interactief en nog steeds afgewisseld met spektakel. Het resultaat: een 30 minuten durende magische voorstelling over het verkeer voor op het digibord, die niet alleen educatief, maar ook absoluut interactief is!

Wil je ook voor jouw school of verkeersorganisatie een gepersonaliseerde voorstelling van de Magic Traffic Show voor op het digibord? Vraag nu de demo aan! 

Achtergrondinformatie
In de show combineert Showman Jovel (Jori Veldhuizen) zijn ervaring als leraar in het basisonderwijs, met zijn passie voor entertainment. Op een speelse en creatieve manier komen verschillende verkeersregels aan bod. De inhoud van de verkeersregels wordt afgestemd op de doelgroep. 

Voorstelling gegevens
Deze show is zeer geschikt voor o.a. basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.

Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

Live op school
Duur voorstelling: 45-60 minuten.
Inbegrepen: decor, verkeerszeil als speelvlak, geluidsinstallatie en technicus
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Locatie: heel Nederland en België.

Digibord voorstelling
Gepersonaliseerde voorstelling
Duur voorstelling: 30 minuten.
Doelgroep: groep 1 t/m 6
Locatie: heel Nederland en België.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vraag vrijblijvend de PDF brochure aan met alle informatie en aanbieding voor basisscholen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Showman Jori Veldhuizen speelt een uitgebreid programma aan thema voorstellingen. 
Jori Veldhuizen is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar gewerkt in het basisonderwijs. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse thema voorstellingen
Jori Veldhuizen speelt verschillende thema voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn, magische effecten, kostuum en groot decor. Thema voorstellingen zijn o.a. Feest, Verkeer, Sint, Kerst en Kinderboekenweek

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;