Showman Show


Showman Show 
Een spectaculaire kinder- & familieshow, dat is de Showman Show! In een zeer gevarieerde show wisselen jongleren, goochelen, diabolo, eenwielfietsen, ballopen, humor en interactie elkaar in hoog tempo af. 
 
Showman Jori Veldhuizen maakt overal een show van: hij tovert een lach op elk gezicht!
Iedere locatie verandert hij in een volledig theater inclusief groot decor, theaterpoort, geluidsinstallatie en licht. Voor buitenlocaties is de show te boeken met het grote Showman Openlucht Theater. Deze grote show is een enorme aanwinst voor evenementen, (grotere) basisscholen, pretparken en theaters met kinderen en families als doelgroep. 

NOG GROTER?

Showman & Friends!
Voor evenementen waar groot niet groot genoeg is, is de show ook te boeken als Showman & Friends Show: een mega spektakel met grote illusies, verbazingwekkende acrobatiek, special effects en meerdere waanzinnige circusartiesten. Een show die geen kind of (groot)ouder wil missen!

Bekijk hieronder de foto's en de trailer.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven, aanpasbaar aan elk evenement of locatie! 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Showman Jori Veldhuizen speelt een uitgebreid programma aan thema voorstellingen. 
Jori Veldhuizen is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar gewerkt in het basisonderwijs. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse thema voorstellingen
Jori Veldhuizen speelt verschillende thema voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn, magische effecten, kostuum en groot decor. Thema voorstellingen zijn o.a. Feest, Verkeer, Sint, Kerst en Kinderboekenweek

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;