Voorstelling Kerst: Magic Christmas Show - Met Showman Jovel


Een magisch kerstspektakel dat geen kind wil missen, dat is de nieuwe Magic Christmas Show van Showman Jovel! De gymzaal of aula verandert in een volledig theater met daarin een schitterend kerstdecor en een enorme kerstboom. De magie komt tot leven, kerstballen vliegen door de lucht en de piek zweeft naar de kerstboom. Zal het de Showman lukken de kerstboom volledig te versieren? 


De Showman verzorgt al ruim 20 jaar unieke kindervoorstellingen vol goochelen, jongleren, diabolo en nog veel meer. Geniet alvast van de foto's en de video hieronder. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Showman Jori Veldhuizen speelt een uitgebreid programma aan thema voorstellingen. 
Jori Veldhuizen is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar gewerkt in het basisonderwijs. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse thema voorstellingen
Jori Veldhuizen speelt verschillende thema voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn, magische effecten, kostuum en groot decor. Thema voorstellingen zijn o.a. Feest, Verkeer, Sint, Kerst en Kinderboekenweek

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;