KRIBBEge Kerst


KRIBBEge Kerst
Kerstvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Festivals
Kerk
Buurthuizen
Overijssel
€ 350 tot € 500
3 tot 99 jaar

Kerst is….veel eten, kadootjes onder de kerstboom, kerstshoppen…. Maar dat geldt vaak niet voor kinderen uit christelijke gezinnen…Kerst is…stilstaan bij de geboorte van Jezus! En over dit Kerstverhaal hebben onze levende poppen boer Barry en zijn dochter Lotje een goed gesprek. Barry vertelt Lotje waar kerst nou werkelijk om draait.

En geloof het of niet… het is een komische, luchtige voorstelling met daarin wel een duidelijke Boodschap.

Ook bij deze voorstelling zijn de poppen veelvuldig aan het woord en is er veel interactie met het publiek. Meeleeftheater wordt afgewisseld met poppenspel, liedjes en een gezellige quiz.

Kerstvermaak met een prachtige boodschap!

Een hele leuke voorstelling voor een kinderkerstfeest op school, als kinderdienst of onderdeel van een kerkdienst!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Shine Kindertheater bestaat uit het duo Vlinder en Dasje samen met hun ‘levende’ poppen Job, Barry, Sunny, Liesje, Lotje en Sterre. Door middel van meeleeftheater, muziek, dans, poppenkast en met veel humor weten wij niet alleen een hele leuke voorstelling neer te zetten voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook een christelijke boodschap mee te geven die blijft hangen. Niet voor niets is onze slogan “Vermaak met een boodschap”!

Onze voorstellingen variëren tussen een half uur en anderhalf uur. Wij treden op waar u wilt! Te denken valt aan feestelijke dagen op scholen, weekopeningen, startzondagen of andere bijzondere diensten in kerken, op christelijke campings, tijdens bijbelclubs, op zondagsscholen, tijdens familiefeesten, enzovoort….. Wij weten onze voorstellingen altijd een persoonlijk tintje te geven, wat het net wat extra’s geeft.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen