Weet je nog?


Weet je nog?
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Overijssel
€ 300 tot € 400
3 tot 12 jaar

Een interactieve voorstelling met als thema ‘Eerlijk zijn’ . Meeleeftheater met Vlinder en Dasje, een spannende quiz met een aantal deelnemers uit het publiek, dans (met het publiek) en bekende en minder bekende liedjes worden afgewisseld met de levende, kletsende poppen Job en Liesje. Dit grappige duo weet iedereen aan het lachen te maken. Vervolgens denken deze poppen terug aan vroeger en neemt de poppenkast het van ze over. Een bijbelverhaal, omgezet naar deze tijd, wordt op een unieke en humoristische manier uitgespeeld. De boodschap zal zeker blijven hangen…. De voorstelling eindigt met de terugkeer van Vlinder en Dasje, zang en dans. Een heerlijke, vrolijke voorstelling voor iedereen!

 

 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Shine Kindertheater bestaat uit het duo Vlinder en Dasje samen met hun ‘levende’ poppen Job, Barry, Sunny, Liesje, Lotje en Sterre. Door middel van meeleeftheater, muziek, dans, poppenkast en met veel humor weten wij niet alleen een hele leuke voorstelling neer te zetten voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook een christelijke boodschap mee te geven die blijft hangen. Niet voor niets is onze slogan “Vermaak met een boodschap”!

Onze voorstellingen variëren tussen een half uur en anderhalf uur. Wij treden op waar u wilt! Te denken valt aan feestelijke dagen op scholen, weekopeningen, startzondagen of andere bijzondere diensten in kerken, op christelijke campings, tijdens bijbelclubs, op zondagsscholen, tijdens familiefeesten, enzovoort….. Wij weten onze voorstellingen altijd een persoonlijk tintje te geven, wat het net wat extra’s geeft.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen