TURBO CLOWN & MUSCLE BEE DE KERSTEDITIE


Turbo Clown & Muscle Bee DE KERSTEDITIE.

Turbo Clown krijgt een kerstsurprise die behoorlijk tegenvalt. Namelijk Muscle Bee de wereldberoemde filmheld. Turbo Clown doet er alles aan om gezellig samen te zijn, maar Muscle Bee heeft hier helemaal geen zin in. 

Wat kan Turbo Clown nog veranderen zo vlak voor kerst? Zou een Turbo Training genoeg zijn om de twee samen te brengen? Of gaat dit niet goedkomen....

Een interactieve kindervoorstelling die gaat over een eerste ontmoeting en vriendschap, en waar de kerstman ook nog eens in langs komt.

DUBBELFEEST DUS!

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ik ben afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als zelfstandig uitvoerend theatermaker.

Sindsdien ben ik werkzaam als o.a. actrice, theaterdocent, theatermaker, tekst en script schrijver en artiest in bestaande kindervoorstellingen en dinnershows.

Samen met Erik Creutzberg maak ik o.a. kindervoorstellingen. Deze schrijven wij zelf, wij spelen zelf en verzorgen zelf alles eromheen van kleding tot muziek en decor. Wij bieden professionele voorstellingen aan voor een lagere prijs omdat wij van mening zijn dat theater voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Los van de voorstelling kunnen wij voorstellingen op maat maken.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;