Turbo Clown en Muscle Bee


Turbo Clown en Muscle Bee is een kindervoorstelling waarin we twee personages zien die elkaar voor het eerst ontmoeten.

Turbo Clown is een eenzame clown. Ze is lief en wil, zoals elke clown, dat iedereen om haar heen blij is. Daarom maakt ze graag grapjes, zet zij een Turbo Training in, heeft ze altijd een scheetkussen op zak, en zit vol goede moed.

Toch zou ze wel eens een maatje willen. En dit maatje, die is voor haar geregeld.

Muscle Bee, de mislukte filmheld, wordt gekoppeld aan Turbo Clown.

Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten valt er het 1 en ander vies tegen. Het wil maar niet boteren tussen de twee. En al haalt Turbo CLown alles uit de kast om Muscle Bee op te vrolijken, het lijkt een verloren zaak. Helemaal als Muscle Bee tekeer gaat tegen Turbo Clown na een goedbedoelde actie.

Zal het de twee lukken om maatjes te worden, of gaat dit niet goed aflopen?

Hilarische, interactieve voorstelling met liedje en een dansje! 

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ik ben afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als zelfstandig uitvoerend theatermaker.

Sindsdien ben ik werkzaam als o.a. actrice, theaterdocent, theatermaker, tekst en script schrijver en artiest in bestaande kindervoorstellingen en dinnershows.

Samen met Erik Creutzberg maak ik o.a. kindervoorstellingen. Deze schrijven wij zelf, wij spelen zelf en verzorgen zelf alles eromheen van kleding tot muziek en decor. Wij bieden professionele voorstellingen aan voor een lagere prijs omdat wij van mening zijn dat theater voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Los van de voorstelling kunnen wij voorstellingen op maat maken.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!