Interactieve kerstshow voor kinderen


NIEUWE SHOW IN 2024!

Deze show is anders dan de gemiddelde kerstshow en dat laten we graag aan u zien. Deze interactieve en magische voorstelling bevat onder andere een komische goochelshow. De kinderen die hierbij assisteren worden ook nog eens beloond met een leuk aandenken. 

Het hoogtepunt van deze kerstshow is echter een hilarische en unieke buikspreek act! Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale kerstelfje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal elfje is merkt het publiek snel genoeg.

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke kerstshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

De Anders met Sander Kerstshohoho is voorzien van professioneel geluid en een geluidsman. Op verzoek is deze show ook voorzien van een showdecor en podiumverlichting.

Het is mogelijk om een voorstelling te boeken zonder een bezoek van de Kerstman of om een show te boeken samen met De Kerstman inclusief een Meet & Greet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Jandino Asporaat, Harm Edens, RTL Late Night en het NOS journaal, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;