De Grote Sinterklaasshow


Voordat de show begint worden de kinderen opgewarmd door DJ Piet. Tijdens deze show, die sinds 2011 al volle zalen trekt, zal het publiek worden verrast door o.a. een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, leuke en herkenbare Sinterklaas liedjes, sketches samen met Sinterklaas, een hilarische buikspreker, een doldwaze ballonnenfinale. Na de show is er een MEET & GREET met Sinterklaas en zijn Pieten mogelijk.

Bij Piet is roetveeg of traditioneel mogelijk.
Er zijn meerdere voorstellingen per dag mogelijk.

Deze show is indien gewenst inclusief eigen licht, geluid, technicus, grimeur, troon van Sinterklaas en een groot showdecor. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij zorgen voor een podium, afzetting, stoelen, decoratie zoals cadeautjes en vaandels, promotiemateriaal, fotograaf, gastartiesten, videograaf inclusief aftermovie, ehbo, verkeersregelaars etc.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Jandino Asporaat, Harm Edens, RTL Late Night en het NOS journaal, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;