Clown Babello's Pret Parade


Clown Babello is al ruim 15 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze clownsshow onderscheidt zich door hoogwaardig  vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw, Harm Edens, Jandino Asporaat en RTL Late Night.

Zijn programma bestaat uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een draaiende borden act, een ballonnenfinale, mee-zing liedjes en de sprekende pop Charley mag absoluut niet ontbreken bij deze interactieve show. Dit alles is amusement van de bovenste plank en door zijn snelle improvisaties is dit een show zoals u die nog nooit heeft gezien.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een professioneel geluid inclusief technicus. Decor en licht optioneel.

Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.
Anders is in overleg ook mogelijk. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Jandino Asporaat, Harm Edens, RTL Late Night en het NOS journaal, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;