LOET viert feest! door Ruth Bakker


LOET viert feest! is een feestelijke, muzikale en interactieve kindervoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen een verrassingsfeestje voor haar hond Mango organiseert. Gemaakt en gespeeld door creatieve duizendpoot Ruth Bakker.

Ruth Bakker maakt elk jaar 2 nieuwe LOET-voorstellingen rondom het thema van de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek, waarmee zij door heel het land optreedt.

Mail voor informatie en boekingen naar info.ruthbakker@gmail.com 

Loet heeft zin in een feestje, ze is alleen nog lang niet jarig. Maar haar lieve hond Mango wel! Zij wordt bijna 2 jaar. ‘Mam! zullen we een feestje voor Mango vieren?’ vraagt Loet.
‘Nee hoor’, zegt moeder, ‘hondenfeestjes doen we niet.’

Maar Loet vindt het zielig voor Mango en organiseert zelf een feestje. Met slingers, muziek, heel veel knuffelbeesten en taart! Nu nog een cadeau… ‘Je mag alles wat je wilt, Mango.’
Mango wil vliegen, hoog in de lucht! Maar hoe leer je dat?

Samen met alle kinderen gaat Loet op zoek naar het dier dat Mango kan leren vliegen.
Zal ze dit lukken? 

Kom jij ook naar dit superleuke feestje van Loet en Mango?
Dan wordt het het allerleukste feestje ooit!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ruth Bakker maakt elk jaar 2 nieuwe voorstellingen rondom het thema van de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek, waarmee zij door heel het land optreedt.

Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf.
Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet.
Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Mail voor meer informatie of boekingen naar info.ruthbakker@gmail.com

Leer Loet alvast kennen en kijk naar alle filmpjes van de knotsgekke kinderserie ‘Loet doet!’ op het YouTube kanaal ikbenloet : www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;