Ridder Arthur


Ridder Arthur komt uit het Land van Ver. In het Land van Ver is iets vreselijks gebeurd. De lach van de koning is gestolen en het is heus en onverdroten; hij lacht niet meer maar zeurt. Zijn dochter, de eens zo vrolijke prinses, roept alle ridders bij de les. En ze riep: 'Dit kan niet zo langer, iedereen wordt maar banger en banger. De ridder die de lach weet te vangen, wordt met open armen ontvangen. En als de lach het houdt ben jij de prins die met mij trouwt...' En zo kon het zijn dat ridder Arthur er op uit ging. Ssssssssssssssssssssssstttt, horen jullie dat... wie komt eraan met zijn zwaard? Dat is ridder Arthur op zijn paard!

Ridder Arthur is een interactieve voorstelling, waarin de goocheltrucs stiekem de plaatjes zijn van het sprookjesboek. Met een mix van clownerie, verhalenverteller en een goochelshow is dit een leuke voorstelling voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;