Ridder Arthur


Ridder Arthur komt uit het land van ver, in het land van ver is er iets vreselijks gebeurd. De lach van de koning is gestolen en heus het is onverholen: hij lacht niet meer maar zeurt. Zijn dochter, de eens zo vrolijke prinses riep alle ridders bij de les. 'Dit kan zo niet langer, iedereen wordt maar banger en banger. De ridder die de lach weet te vangen mag met mij trouwen. In het kasteel met de muziek van de beste minstreel.

Deze kindershow is geschikt voor theaterzalen, basisscholen, bungalow en vakantieparken, campings en nog vele andere locaties.

Ridder Arthur is een interactieve voorstelling, waarin de goocheltrucs stiekem de plaatjes zijn van het sprookjesboek. Met een mix van clownerie, verhalenverteller en een goochelshow is dit de leukste voorstelling voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Inèz Brons - van Veen op 28 februari 2024 14:06
Een grappige, leuke en interactieve voorstelling voor kleuters. De kinderen hebben ervan genoten en waren verwonderd door de goocheltrucs!
;