Eddie & Eduard


Eddie & Eduard
Poppentheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Bedrijven
Festivals
Particulieren
Buurthuizen
Noord-Brabant
€ 295 tot € 495
2 tot 7 jaar

Eddie & Eduard zijn twee slakken. Ze ontdekken de wereld vanuit hun eigen kleine theatertje. Ze beleven korte avonturen, die samen 1 verhaal vormen. Ze zijn nieuwsgierig en treden de wereld vol verwondering tegemoet. Thema’s uit de voorstelling zijn vriendschap, verschillend zijn, hoop en
avonturen beleven.

Deze voorstelling sluit aan bij de belevingswereld van kinderen tussen de 2 en 7 jaar. Maar tovert ook bij ouders een glimlach op het gezicht. De voorstelling wordt ondersteund door muziek.

 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Remco Theater-Kunst, Remco Raessen (1976).

Ik ben kindertheatermaker, poppenspeler en acteur. Voor de kindervoorstellingen die ik speel, maak ik mijn eigen poppen en decor. De voorstellingen bestaan uit poppentheater. De producties zijn kleinschalig, waardoor ik veel contact kan leggen met het publiek. Ik speel de voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, maar deze zijn zeker net zo leuk voor de ouders.

De voorstellingen zijn geschikt voor in theaters, scholen, bibliotheken en op bijzondere locaties zoals kastelen, musea en festivals.

Boekingen lopen via: De Reus Totaal Impresariaat.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen