Romeo en Julia (1)


Een wereld zonder liefde, waarin niemand elkaar nog durft aan te raken. Afstand, afstand houden! Dat is de regel, maar twee jonge mensen laten zich niet de wet voorschrijven. Hun hart bonst, hun huid tintelt, hun wangen gloeien. Stapelverliefd worden ze op elkaar: Romeo en Julia. Hun families verbieden de liefde, iedereen is tegen, toch laten de geliefden elkaar niet los. Deze liefde is voor eeuwig!

Theaterschool Rabarber maakt van de klassieker Romeo en Julia een bruisende, moderne familievoorstelling. Het wordt een feest van de liefde in het 35 jarige jubileum van Rabarber. Kom je kijken in de kerstvakantie?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;