Blijven of vluchten


Blijven of vluchten
Kinderboekenweek 2020
Voortgezet onderwijs
Zuid-Holland
11 tot 15 jaar

Vier kinderen uit de ghetto van Krakau, die zich verstopt hadden in het riool, worden gevonden door twee Duitse soldaten. Ze nemen de kinderen mee op reis om ze te executeren. Een oudere Duitse soldaat voegt zich uit protest bij de kinderen en vertelt ze verhalen om ze hoop te geven.

Rabarber speelt deze voorstelling i.h.k.v. 75 jaar vrede en recht en 75 jaar VN. Samen vieren we onze vrijheid en reizen we terug naar de tijd waar 'vrijheid' nog niet normaal was.  https://www.rabarber.net/theaterschool/blijven-of-vluchten/

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen