Once upon a time


Once upon a time
Kindervoorstelling
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Theater
Zuid-Holland
5 tot 99 jaar

Kerst in het Wilde Westen

Hoe een klein meisje grote wonderen verricht.

Een uithoek in Amerika. De moerassen zitten vol met krokodillen, de saloons met oude cowboys. Ze zijn vergeten om naar de sterren te kijken, niemand heeft ooit een kerstboom in het Wilde Westen gezien. Totdat een klein meisje iedereen weer leert om in wonderen te geloven. Zal er voor het eerst sneeuw op de cactussen vallen? Beginnen zelfs de krokodillen 'Jingle Bells' te zingen?

'Once Upon a Time' is een nieuwe theatertekst speciaal voor Rabarber geschreven. Deze betoverende, muzikale familievoorstelling wordt in de kerstvakantie gespeeld in Theater aan het Spui door 30 Rabarber spelers. Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Van 26 dec t/m 3 jan in Theater aan het Spui. https://www.hnt.nl/voorstellingen/2976/Rabarber/Once_upon_a_time_Kerst_in_het_Wilde_Westen_5_/

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen