Once upon a time | Kerst in het Wilde Westen


Once upon a time | Kerst in het Wilde Westen
Kindervoorstelling
Kerstvoorstelling
Kinderboekenweek 2020
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Theater
Zuid-Holland
5 tot 99 jaar

Kerst in het Wilde Westen

Dit is het wonderlijke verhaal van Maggie Smith. Ze verkleedt zich als jongen, noemt zich Billy the Kid en zet het Wilde Westen op z’n kop. Samen met cowboys beleeft ze spannende avonturen. Midden in de prairie leert ze hen naar de sterren te kijken en vertelt ze over het wonder van kerst. Zal er voor het eerst sneeuw op de cactussen vallen? Beginnen zelfs de stoerste mannen ‘Dreaming of a white Christmas’ te zingen?

‘Once Upon a Time’ is speciaal voor Rabarber geschreven. Deze betoverende, muzikale familievoorstelling wordt in de kerstvakantie gespeeld in Theater aan het Spui door 40 Rabarber spelers. Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Van 26 dec t/m 3 jan in Theater aan het Spui. https://www.hnt.nl/voorstellingen/2976/Rabarber/Once_upon_a_time_Kerst_in_het_Wilde_Westen_5_/

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen