Sinterklaas en het verdwenen speelgoed | Een echte sinterklaasvoorstelling


Sinterklaas en het verdwenen speelgoed | Een echte sinterklaasvoorstelling
Kindervoorstelling
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Theater
Zuid-Holland
3 tot 99 jaar

Het is bijna 5 december en al het speelgoed van Sinterklaas voor de kindertjes is verdwenen.
Wat moeten de Pieten beginnen? Sinterklaas kan ieder moment binnenkomen en niemand weet waar de cadeautjes zijn gebleven.
Is er misschien ‘s nachts door dieven ingebroken? Volgens een politiebericht is er in de buurt van de speelgoedopslag van Sinterklaas een man gesignaleerd met een rode jas, broek en een korte witte baard. Zou dit geheimzinnige figuur er iets mee te maken hebben? Hij had twee elfen met puntoren bij zich.

Een echte sinterklaasvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Van 22 novemeber t/m 4 december in Theater Merlijn
https://www.rabarber.net/voorstellingen/sinterklaas-en-het-verdwenen-speelgoed/

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen