Sinterklaas en het verdwenen speelgoed


Sinterklaas en het verdwenen speelgoed
Kinderboekenweek 2020
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Theater
Zuid-Holland
3 tot 99 jaar

Het is bijna 5 december en al het speelgoed van Sinterklaas voor de kindertjes is verdwenen.Wat moeten de Pieten beginnen? Sinterklaas kan ieder moment binnenkomen en niemand weet waar de cadeautjes zijn gebleven.

Is er misschien ‘s nachts door dieven ingebroken? Volgens een politiebericht is er, in de buurt van de speelgoedopslag van Sinterklaas, een man gesignaleerd. Een man met een rode jas, broek en een korte witte baard. Zou dit geheimzinnige figuur er iets mee te maken hebben? Hij had twee elfen met puntoren bij zich.

Het is een behoorlijke reis die Sinterklaas aflegt vanuit Spanje om in Nederland kinderen weer blij te maken. Maar kan Sinterklaas de kinderen blij gaan maken, of zijn de cadeautjes echt verdwenen? 

Ontdek het in Theater Merlijn, van 22 nov t/m 4 dec. 
https://www.rabarber.net/voorstellingen/sinterklaas-en-het-verdwenen-speelgoed/

Voor iedereen vanaf 3 jaar.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen