Het Circus.


Het Circus.
Kindervoorstelling
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Theater
Zuid-Holland
4 tot 99 jaar

Komt dat zien! Acrobaten, messenwerpers,clowns, leeuwentemmers, zeemeerminnen en een waarzegster in de circusvoorstelling over families voor families. Waarbij de vondst van een baby de kaartverkoop van het circus nog meer in gevaar brengt. Of toch niet?

Kom het ontdekken van 20 t/m 26 oktober in Theater Merlijn! Voor iedereen vanaf 4 jaar. https://www.rabarber.net/voorstellingen/het-circus-2/
(onderdeel van internationaal kunstfestival voor kinderen 'De Betovering')

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Rabarber is al meer dan 34 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma.  Daarnaast speelt Rabarber elke vakantie een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven en hebben we een uitgebreid educatieprogramma. Ontdek wat er speelt op www.rabarber.net.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen