Leer zelf goochelen


Goocheltrucs leren van een meervoudig prijswinnend goochelaar, dat kan! Tijdens deze workshop leert men trucs die er goed uit zien, maar die toch eenvoudig aan te leren zijn.
Naast het leren van de geheime technieken, leert men ook zich te presenteren, fantasie gebruiken en duidelijk te communiceren, hier heeft men buiten het goochelen ook veel aan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Hierdoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst. Zijn achtergrond van fysieke komedie zorgt ervoor dat zijn theatrale benadering geheel anders is dan wat men gewend is van een goochelaar.

Dankzij zijn technische vaardigheid en originaliteit binnen de goochelkunst is Quintus nu meervoudig Nederlands kampioen straatgoochelen.

Quintus is als entertainer bevind een parmantige verschijning die zijn toeschouwers flexibel weet te betrekken bij zijn magische acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen en keramiek ontwerpt en vervaardigt hij zelf zijn attributen en kostuums voor zijn voorstellingen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;