Theatervoorstelling "Silent Magic"


Vergeet alles wat je denk te weten over goochelen!
Quintus, is Nederlands Kampioen straatgoochelen geworden met zijn voorstelling ‘Silent Magic’. Volgens de jury verdient deze volwassen voorstelling het om door meer mensen gezien te worden.
“Quintus dwingt je naar het puntje van je stoel en laat je huilen van het lachen”
Met niets meer dan een grammofoonspeler heeft Quintus een unieke vorm van magische comedie ontwikkeld. Zijn acts in de stijl zijn geheel zwijgend, dus ideaal voor internationaal publiek.
‘Silent Magic’ is inmiddels gewaardeerd met verschillende prijzen binnen de goochelwereld. Dit is erg bijzonder omdat er tijdens de voorstelling nogal wat mis lijkt te gaan en de meest magische momenten niets met goochelen te maken hebben.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Quintus van Amstel (1982) is de zoon van de goochelaar Aubrey van Amstel. Hierdoor kwam hij al jong in aanraking met de goochelkunst. Zijn achtergrond van fysieke komedie zorgt ervoor dat zijn theatrale benadering geheel anders is dan wat men gewend is van een goochelaar.

Dankzij zijn technische vaardigheid en originaliteit binnen de goochelkunst is Quintus nu meervoudig Nederlands kampioen straatgoochelen.

Quintus is als entertainer bevind een parmantige verschijning die zijn toeschouwers flexibel weet te betrekken bij zijn magische acts.

Quintus studeerde tevens beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Behalve schilderijen, tekeningen en keramiek ontwerpt en vervaardigt hij zelf zijn attributen en kostuums voor zijn voorstellingen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;