CKV cultuurdag

CKV cultuurdag

CKV Cultuurdag: Inspireren, motiveren en activeren!
Tijdens een cultuurdag gaan leerlingen verschillende workshops volgen. Dit maakt dat het een bruisende dag is waar leerlingen nieuwe ervaringen opdoen, talenten ontdekken en zich ontwikkelen!
Een cultuurdag kan verschillende thema’s hebben zoals muziek, dans, theater of een combinatie hiervan. In de aula, de gymzaal of op het schoolplein wordt de toon van de CKV cultuurdag gezet met een energieke voorstelling en warming up van de workshopleiders. Onze docenten zijn getraind om er een interactieve en spectaculaire show van te maken. Hierna worden de leerlingen verdeeld en gaan zij verschillende workshops volgen. Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen om de geleerde kunsten te tonen aan de andere deelnemers, docenten of ouders.


Categorie: Dansvoorstelling
Leeftijdscategorie: 7 – 18
Prijscategorie: €10 – €20
Duur voorstelling: 60 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Wij verzorgen workshops voor kinderen en jongeren. Wij verdiepen ons niet in hun wereld maar zijn hun belevingswereld. Al onze workshopleiders zijn ware trendsetters en professionele makers van de moderne kunsten. Dat maakt onze workshops inspirerend, motiverend en activerend. Project BOKS ontwikkeld programma’s die aansluiten op het huidige CKV beleid. Daarnaast richten wij ons op workshops voor de zorg, kinderopvang en het basisonderwijs. Wij hebben plezier in wat we doen en dat voel je tijdens onze workshops.