Professor Cool en het mysterie van de geheimzinnige kluis


Professor Cool en het mysterie van de geheimzinnige kluis
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Kerk
Theater
Overijssel
4 tot 11 jaar

Professor Cool vind tijdens het opruimen in zijn laboratorium een oude schatkaart. Als hij de aanwijzingen op die kaart volgt vind hij een geheimzinnige kluis. Alleen zit die kluis nogal goed op slot. Professor Cool gaat op zoek naar de codes om de kluis te kraken. Dat blijkt nog een hele toer, waar de kinderen volop bij ingeschakeld worden. Zal het lukken om de kluis open te maken? En wat voor schat zit er dan in?

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, puzzels, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden.

Duur: 60 min

Kosten: in overleg

Meer info: https://www.visjen.nu/?page_id=9 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen