Professor Cool en het mysterie van de geheimzinnige kluis


Professor Cool en het mysterie van de geheimzinnige kluis
4 tot 11 jaar
Kindervoorstelling

Professor Cool vindt tijdens het opruimen in zijn laboratorium een oude schatkaart. Als hij de aanwijzingen op die kaart volgt vind hij een geheimzinnige kluis, maar die zit goed op slot. De professor gaat op zoek naar de toegangscodes. Samen met de kinderen lost hij vreemde raadsels op, speelt hij een rare quiz, komen er goocheltrucs voorbij en zo verzamelen de kinderen samen met de professor aanwijzingen om de kluis te kunnen openen. Zal het lukken? En wat voor schat zit er in?

Samen met de kinderen leert professor Cool dat God er altijd is, hoe moeilijk dingen soms ook lijken.

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, puzzels, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden.

Het mysterie van de geheimzinnige kluis is zeer geschikt voor een vakantiebijbelweek, christelijke basisschool en gezinsdiensten.

Praktisch

Prijs: €300,- excl. BTW en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)

Speelduur voorstelling: ongeveer 60 min

Opbouw: 1 uur
Leeftijd: 4-11 jaar
Speeloppervlak: minimaal 8 meter breed en 6 meter diep

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!