Het mysterie van de geheimzinnige kluis


Professor Cool en het mysterie van de geheimzinnige kluis

Welkom in het laboratorium van professor Cool! Professor Cool wil graag dat de kinderen hem een slimme professor gaan vinden en demonstreert zijn nieuwste uitvindingen. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld… 

Maar dan vindt Professor Cool in zijn laboratorium een oude schatkaart. Hij volgt de aanwijzingen en komt uit bij een geheimzinnige kluis. Alleen zit die goed op slot! Professor Cool gaat op zoek naar de sleutel. Samen met de kinderen lost hij vreemde raadsels op, speelt hij een rare quiz, komen er goocheltrucs voorbij en zo verzamelen de kinderen samen met de professor aanwijzingen om de kluis te kunnen openen. Zal het lukken? En wat voor schat zit er dan in?  

Mijn shows zijn hyper-interactief. De kinderen worden doorlopend bij de voorstelling betrokken en hun hulp is nodig om het mysterie op te lossen. De show lijkt een beetje op een escape room omdat de aanwijzingen vaak op verrassende wijze verstopt zitten.

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, puzzels, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden.

 

Praktisch

Prijs: € 375,- excl. 9% btw en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)  Bij meerdere voorstellingen is korting mogelijk, neem contact op voor een maatwerkoplossing.
Speelduur voorstelling:
60 minuten
Opbouwtijd:
1,5 uur

Leeftijd: 4 - 11 jaar
Speeloppervlak:
7 meter breed en 4 meter diep

De voorstelling kan in kleine groepen plaatsvinden, maar ook grotre groepen vind ik leuk :-)

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in en ik neem snel contact met u op!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;