De laboratoriumavonturen van Professor Cool


De laboratoriumavonturen van Professor Cool
Kindervoorstelling
Kerstvoorstelling
Beeldendtheater
Meespeelvoorstelling
Goochelvoorstelling
Verteltheater
Basisschool
Festivals
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Kerk
Theater
Overijssel
€ 250 tot € 300
4 tot 11 jaar

We zijn in het laboratorium van professor Cool. Professor Cool wil graag dat de kinderen hem aardig gaan vinden en demonstreert daarom zijn nieuwste uitvindingen aan hen. Zo zien we een ‘touwfixer’, een ‘stem-hardmaker’ en andere bijzondere machines. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld… 

Dan vindt hij een oud boek. Daarin staan aanwijzingen hoe je de leukste en aardigste persoon ter wereld kunt vinden. Daar heeft professor Cool wel oren naar! Na een lange zoektocht vol grappige voorvallen, werkende en niet-werkende uitvindingen, goocheltrucs en liedjes ontdekt Professor Cool dat de waarheid heel anders is dan hij dacht en leert hij samen met de kinderen dat het niet gaat om wat je presteert, maar dat God van je houdt zoals je bent!

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden. Bijvoorbeeld wanneer u een speciaal thema heeft.  

‘De laboratoriumavonturen van professor Cool’ is zeer geschikt voor een vakantiebijbelweek, christelijke basisschool en gezinsdiensten.

 

Praktisch

Prijs: €300,- excl. BTW en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)

Speelduur voorstelling: ongeveer 60 min

Opbouw: 1 uur
Leeftijd: 4-11 jaar
Speeloppervlak: minimaal 8 meter breed en 6 meter diep

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen