De laboratoriumavonturen van Professor Cool


De laboratoriumavonturen van Professor Cool
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Kerk
Theater
Overijssel
€ 200 tot € 250
4 tot 11 jaar

We zijn in het laboratorium van professor Cool. Professor Cool wil graag dat de kinderen hem aardig gaan vinden en demonstreert daarom zijn nieuwste uitvindingen aan hen. Zo zien we een ‘touwfixer’, een ‘stem-hardmaker’ en een ‘servetecuteermachine’. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld… Professor Cool leert samen met de kinderen dat het niet gaat om wat je presteert, maar dat God van je houdt zoals je bent!

In het toneelstuk word gebruik gemaakt van goocheltrucs, liedjes en heel veel grappige uitvindingen…

Tijd: 45-60 min
Leeftijd: 4-10 jaar
Speeloppervlak: min 5 meter breed en 5 meter diep (excl. zitplaatsen publiek)

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Professor Cool is het alter-ego van Jenne Minnema. Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Vanaf 2000 ben ik dat vorm gaan geven met een kindertheater, eerst samen met een vriend, later alleen. Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen