Dat ik jou was


Een dansvoorstelling over het spiegelen van gedrag en anderen. In deze voorstelling wordt de leerlingen een spiegel voorgehouden door middel van moderne dans. We stellen zonder woorden de vraag: 'Hoe heeft gedrag van anderen invloed op jou?'

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

proDANS, 

Een samenwerking tussen Diede Bolsius en Lotte Dekkers, twee zelfstandig ondernemers op het gebied van dans, afgestudeerd aan Codarts.
Zij maken educatieve voorstellingen over thema's die aansluiten bij actuele zaken binnen de bepaalde ontwikkelingsfasen van een kind. Zo hebben zij in het verleden een voorstelling gehad over doorzettingsvermogen. Momenteel zijn zij bezig met een voorstelling over de zoektocht naar je eigen IK en met een voorstelling over het spiegelen van gedrag.
Wanneer zij binnen het onderwijs spelen zijn ze altijd op zoek naar een goede aansluiting binnen het huidige curriculum van de scholen, dus projecten op maat zijn altijd mogelijk. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;