Dansen als een vlinder


Dansen als een vlinder
Beeldendtheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Festivals
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Buurthuizen
Gelderland
€ 51 tot € 162
3 tot 6 jaar

Dansen als een Vlinder

Er komt een echte prinses naar jullie school toe : prinses Vlinder!

Zij heet prinses Vlinder omdat zij zo van vlinder houdt. Ze danst heel graag een vlinder. Dansen jullie met haar mee? Je kan op heel veel verschillende manieren een vlinder nadoen. Wie weet er een manier? Maar hoe haal je eigenlijk een vlinder en een vogel uit elkaar? Hoe vliegt een vogel?

Prinses Vlinder heeft ook gekleurde doeken meegenomen waarmee je kan doen alsof je danst met echte vleugels. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je je doek kan laten dansen en vliegen door de lucht. Vangt jouw doek ook zoveel lucht waardoor hij  mooi kan dwarrelen?

Op het eind zal prinses vlinder ook haar allermooiste vleugels tevoorschijn halen en de kinderen zullen betoverd worden door de mooie gouden vleugels waarmee zij heel mooi dansen kan.

De video bevat beeldmateriaal van prinses Vlinder. Het is bedoeld ter beeldvorming van de prinses.

 Ook geschikt voor een workshop op een festival. Aanpassingen in de workshop zijn mogelijk.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jasmine is docente kinderdans en buikdanseres. Sinds 2010 bestaat de onderneming het Prinsessenpaleis waarbij dansactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd worden. Op kinderfeesten, basisscholen en vrijgezellenfeesten is Jasmine het meest werkzaam.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen