Dans door Egypte


Dans door Egypte
Meespeelvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Festivals
Camping en recreatie
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Buurthuizen
Speel en pretparken
Gelderland
€ 51 tot € 162
4 tot 6 jaar

Meespeeltheater / dansworkshop : Reis door Egypte

Egypte is een land hier ver vandaan waar heel veel zand ligt. Ook is het daar heel erg heet. Laat je kameel door zijn benen zakken, stap op en begin aan de kamelentocht door de woestijn. In de woestijn komen we allerlei dieren tegen zoals een slang, maar ook piramides. We kunnen een slang nadoen op heel veel verschillende manieren. Met onze hand, met onze buik, met onze armen, met onze tong maar ook met 2 wijsvingers! Op de piramde staan allemaal mensen afgebeeld, kunnen we deze ook nadoen? Wanneer we uiteindelijk zijn aangekomen bij de belangrijkste piramde van de Farao (dat is de koning van Egypte), gaan we een Egypte dans doen. En het grappige is : In de Egyptische dans zitten allemaal bewegingen die we onderweg al geleerd hebben! De kinderen dansen in gymkleding en krijgen een leuk rinkelend heupsjaaltje omgebonden. Leuk voor groep 2 tot groep 4 op de basisschool. Leuk voor het kinderboekenthema sport en spel. In warme landen houden niet alle mensen van sporten, daarvoor is het te heet. Maar van dansen houden ze wel! Dans is ook de expressievorm waarbij sport en spel verenigd zijn. Het filmpje is van een kinderfeestje buikdansen, dus niet heel representatief voor een dansworkshop op de basisschool, maar wel voor een algemene beeldvorming over de werkwijze van de dansdocente Jasmine. Ook geschikt voor een festival.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jasmine is docente kinderdans en buikdanseres. Sinds 2010 bestaat de onderneming het Prinsessenpaleis waarbij dansactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd worden. Op kinderfeesten, basisscholen en vrijgezellenfeesten is Jasmine het meest werkzaam.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen