Poppentheater Jodokus


 

Poppenkast op de Poppenzolder

 

Hier worden voorstellingen gegeven voor kinderen vanaf 3 jaar. . De Poppenzolder is een knusse ruimte en daarom voor kinderen heel  geschikt om kennis te maken met poppentheater.

Dmeeste voorstellingen worden gespeeld in een poppenkast met een fleurig decor.

 Na de voorstelling kan er eventueel muziek gemaakt worden op eenvoudige instrumentjes.

De Poppenzolder is geschikt voor kinderfeestjes. Heeft u zin in een gezellig uitje met uw vrienden, familie,vriendinnen met hun kinderen? Ook dan kunt u een voorstelling boeken in het theater.

Doordat het aantal toeschouwers niet zo groot is krijgen de  kinderen volop de gelegenheid om mee te doen. Maar ook rustig kijken, al dan niet op schoot, is natuurlijk heerlijk.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar zijn er de verhaaltjes van kabouter Pip. Of de grappige avonturen van de poezen in Het Poezenhuis. Dan is er Gordijntje, de theaterpoes die altijd de gordijntjes openmaakt en een spelletje met de kinderen doet. 

Speciaal voor de kleuters (vanaf 4 jaar) zijn er sprookjes voorstellingen.

Niet te vergeten voorstellingen op locatie Deze worden niet gespeeld in een poppenkast

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppentheater Jodokus is al jaren een begrip in Amersfoort en omgeving. Sinds 1988 verzorgt poppenspeelster Joke Kooij met veel liefde optredens voor kinderen  op locatie en vanaf 2002 in een eigen ruimte : De  Poppenzolder. Dit is een theater aan huis. 

Hier worden poppenkastvoorstellingen gegeven in de Herfstvakantie, rond Kerst en Sinterklaas , in de Krokusvakantie en op tweede paasdag  (Paasvoorstelling).

Het programma van De Poppenzolder kunt u vinden op de website

De poppenzolder is zeer geschikt voor partijtjes.

Het Poppentheater geeft ook voorstellingen op locatie (zonder poppenkast)

Kijk op www.theaterjodokus.nl

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;