Circus Allez Hoep


Circus Allez Hoep
Een korte interactieve circusvoorstelling vol kleurrijke artiesten.
Clowntje Pedro, laat in Circus Allez Hoep zijn kunsten zien. Soms gaat het goed en soms gaat het ook wel even fout. Met hulp van de kinderen lukt het vast! Daarnaast treden op...een echte Circusrups die dansen kan. Isolde, de acrobatenvogel met haar spectaculaire act als een koorddanser op de smalle lat. En Jerke, de STERKE man showt onverschrokken hoe je een gewicht van 200 kg optilt! 

Voor basisscholen en kinderdagverblijven....
Deze voorstelling kan in de klas gespeeld worden.
Met "De Theaterkist" en de kinderen in een halve cirkel op hun stoel om het speelvlak heen, is het klaslokaal in een mum van tijd veranderd in een minitheater.
Intiem theater, prikkelt de fantasie van de kinderen.

Als Sinterklaas weer in het land is, komt het allerkleinste Pietje naar Circus Allez Hoep om op het dak te leren lopen!

Prijs voorstellingen:
3 Korte voorstellingen (per klas ±20 minuten) €450,- eventueel 4e en 5e €100 per voorstelling. Max 5 voorstellingen per dag.

Er kan ook een uitgebreide versie van deze voorstelling worden gespeeld. In het speellokaal. ± 40 minuten. Max 65 toeschouwer(tje)s.
Kosten €450,- voor de 1e en €100,- voor 2e en €100,- eventueel 3e voorstelling.

De voorstelling kan gespeeld worden zonder bijzondere technische voorzieningen. Verduistering is niet nodig.

 





 


  

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Poppentheater Trollemor speelt ruim 30 jaar marionetten/poppentheater waar de kinderen en volwassenen dicht bij betrokken zijn. De marionetten komen op een subtiele manier tot leven en spelen hun verhaal, met muziek of in stilte. Stille kijkmomenten worden afgewisseld met actief meedoen.
Poppentheater Trollemor wordt gespeeld door Magda Pontier.

Circus Allez Hoep 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;