Jan Klaassen, Katrijn en De Baard van Sinterklaas


Jan Klaassen, Katrijn en De Baard van Sitnerklaas

Sinterklaas komt op bezoek, maar durft zijn gezicht niet te laten zien, want hij is zijn baard kwijt. Pas als Jan Klaassen ontdekt dat ook zijn fiets is gestolen besluit bij op boevenjacht te gaan. Katrijn weet de boef op heterdaad te betrappen en als De Baard weer terecht is kan Sinterklaas feestelijk ingehaald worden.

Traditionele handpoppenkast op een slagersfiets in een modern jasje met live accordeonmuziek. Zeer flexibel. Een voorstelling voor maximaal 3 groepen, 1e voorstelling € 400, 2e voorstelling € 300, 3e voorstelling € 250,- ex 9 % BTW, ex € 0,50 per km reiskosten vanaf Uithoorn(Schiphol)

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Voorstelling speelt zich af rondom traditionele post-/bakkers-/slagers-fiets. Er is live accordeon begeleiding. Door de fiets is de voorstelling mobiel en makkelijk te verplaatsen. Kan zowel binnen- als buiten. Desgewenst geluidsversterking. Ook kunnen bankjes voor de voorstelling meegenomen worden (tegen betaling). Zeer flexibel en in overleg programma aan te passen. Een voorstelling voor maximaal 3 groepen tegelijk, 1e voorstelling € 400, 2e voorstelling € 300, 3e voorstelling € 250,- ex 9 % BTW, ex € 0,50 per km reiskosten vanaf Uithoorn(Schiphol)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Michel Behre op 15 januari 2020 16:30
Frans heeft opgetreden op de verjaardag van mij dochtertje die 5 jaar werd. Was het hoogtepunt. heel leuk en spannend met veel interactie en mooie accordeon muziek. Aanrader! Michel
;