Allemaal Beesten


Een speciale productie gemaakt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Allemaal Beesten bestaat uit een aantal korte scènes met dieren. Het wordt gespeeld voor kleine groepen tot 40 kinderen. Afwisselend wordt er voor en achter een scherm gespeeld. De poppenspeler, Alexander Bauwens is daarbij de verbindende factor, de gastheer, de tussenpersoon. In korte gesprekjes met de kinderen worden nieuwe figuren voorgesteld, die daarna een klein avontuur beleven. 

Binnen deze productie is geen verhaallijn of spanningsboog. Het is een bonte parade van afwisselende dierfiguren die met hun eigen voorkomen, stem en karakter de jonge kinderen steeds weer verrassen en erbij betrekken. 

De lengte van de voorstelling is in overleg en meestal rond de 30 minuten. Belangrijk is de grote afwisseling, de helderheid van het spel en de kleine afstand tussen poppen en publiek. Knuffelafstand. Dit maakt een grote interactie mogelijk. Voor de kinderen een ontspannen en leuke kennismaking met poppentheater.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

FATSNERRAN is een reizend poppentheater dat sinds 1977 leeftijdgebonden jeugdproducties maakt met hand- en stokpoppen. Ons uitgangspunt is de belevingswereld van het kind. Spannend en fantasievol; nooit belerend of kinderachtig. Humor speelt altijd een grote rol en aan de vormgeving van decor en poppen wordt veel zorg besteed. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;