Monsterlijk Mooi


Krak, Kraak, kraaaak....

De familie Monster heeft gezinsuitbreiding. Vier honneponnerige, snoezige...nou ja snoezige? Vier monsterbaby's! En het valt nog niet mee je staande te houden in al die drukte, als iedereen probeert de ander te vlug af te zijn! En te slim! Om je monstertje te staan.

Een voorstelling over erbij willen horen, maar niet erbij passen. Net even anders zijn. Over eenzaam zijn in de chaos van een groot monstergezin. Waar moet je dan naartoe?

En wie bang is voor monsters? 't Zijn nog maar baby's!

 

Monsterlijk Mooi wordt gespeeld in het decor van de afdeling gevonden voorwerpen op een station. Vol met koffers, tassen en vergeten paraplu's. Alles met zijn eigen verhaal. Uit de koffers komen de poppen, decors en alles wat nodig is voor dit verhaal, dat losjes is gebaseerd op het sprookje van het lelijke Eendje van Hans Christiaan Andersen. 

Verrassend, met veel humor en interactie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

FATSNERRAN is een reizend poppentheater dat sinds 1977 leeftijdgebonden jeugdproducties maakt met hand- en stokpoppen. Ons uitgangspunt is de belevingswereld van het kind. Spannend en fantasievol; nooit belerend of kinderachtig. Humor speelt altijd een grote rol en aan de vormgeving van decor en poppen wordt veel zorg besteed. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;