Prins Heerlijk


Het verhaal over Zoetje, een keukenprinses op zoek naar haar prins met of zonder wit paard. Zal het Zoetje lukken een prins te vinden? Soms lijkt iets mooier dan het in het echt is. Ook blijken er, zoals het in sprookjes hoort, nog kikkers rond te springen die misschien niet zijn wat ze lijken. Kortom een ouderwets en toch modern sprookje.

FATSNERRAN speelt deze productie in een klassiek ogende setting. Met een handkar vol spullen waaruit het decor en verhaal onder handbereik ontstaat. Met aankleding uit de tijd van Dickens wordt een voorstelling gespeeld over een zoektocht naar geluk. Met een voor FATSNERRAN geheel nieuwe manier van spelen met een andere bewegingstechniek maar wel met de voor ons kenmerkende zorg voor details.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

FATSNERRAN is een reizend poppentheater dat sinds 1977 leeftijdgebonden jeugdproducties maakt met hand- en stokpoppen. Ons uitgangspunt is de belevingswereld van het kind. Spannend en fantasievol; nooit belerend of kinderachtig. Humor speelt altijd een grote rol en aan de vormgeving van decor en poppen wordt veel zorg besteed. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;