HET RODE KIPPETJE


HET THEATER RON HOLST speelt

HET RODE KIPPETJE
Ron Holst speelt een voorstelling van het Rode Kippetje, een Europees sprookje opnieuw vertelt.
Het Rode kippetje vindt op een dag graankorrels. Ze bedenkt dat als ze die graankorrels zaait, ze van het graan dan brood kan bakken.
Maar zaaien, onkruid wieden, oogsten, malen en bakken is veel werk. Haar vriendjes willen haar daarbij niet helpen. De kinderen gelukkig wel.

Ron Holst is een ras verteller en de poppen die meespelen zijn gemaakt van bolletjes wol.
De kinderen krijgen volop de gelegenheid om actief mee te helpen het brood te bakken, met natuurlijk een passende beloning.

Een heerlijke meespeelvoorstelling voor kinderen v.a 3,5-9jr..


 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

POPPENTHEATER DE ZILVEREN MAAN

Wij bieden binnenin de aardappelkelder podium aan poppenspelers om hier hun voorstellingen op te voeren. Zelf geven wij op uw aanvraag ook nog voorstellingen.

Ons poppentheater bevindt zich op een unieke locatie, namelijk in "de aardappelkelder ” op het landgoed Elswout te Overveen. Deze ligging maakt het mogelijk om een bezoek aan het poppentheater te combineren met bijvoorbeeld een wandeling, speurtocht of picknick. Het landgoed is makkelijk te bereiken en heeft een ruime parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is er een goede verbinding.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!