Van Anansi tot Jan Klaassen


Voorstelling gemaakt in het kader van het slavernij-verleden. Spin Anansi reisde met de gevangen mensen uit Afrika mee naar Suriname en de Antillen. Vanuit daar kwam hij in Nederland terecht, waar Jan Klaassen woont. Maak kennis met immatrieel erfgoed uit twee culturen. De voorstelling bestaat uit een verhaal van Anansi verteld door Juliette Esajas en brengt ons dan naar Jan Klaassen gespeeld door Marco Kalkman.  Het geheel duurt 40 minuten. Een pauze is mogelijk.

 

De voorstelling kan gespeeld worden in een grote poppenkast (max. drie klassen) of in de kleine poppenkast (max. twee klassen). De voorstelling kan gespeeld worden in een klaslokaal, aula en gymzaal. Ook geschikt voor bibliotheken

Prijzen:
Grote poppenkast 650 euro ex 6%BTW en reiskosten 0.22 p.k. buiten Zuid Holland. Binnen Zuid Holland worden er geen reiskosten berekend.


Kleine poppenkast 550 euro ex 6% BTW en reiskosten 0.22 p.k. buiten Zuid Holland. Binnen Zuid Holland worden er geen reiskosten berekend. 

 

Tweede voorstelling op zelfde dag en plaats is 50% korting.

Benodigdheden: een stopcontact.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;