Het geheim van de wandelstok


‘Het is een hele reis. Ik zag jullie al aankomen hoor! Ik heb heel veel ogen, Jullie hebben maar twee ogen. De meeste mensen hebben twee ogen. Sommige één, en sommige hebben helemaal geen ogen. Maar ik, ik heb veel meer ogen. Daarom zie ik alles.’

Voor een gnoom is altijd alles anders. Als de weg vraagt, en hij wijst naar links, dan moet je naar rechts. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Gelukkig zijn er nog meer wandelstokken en heeft elke stok haar eigen verhaal. Het mooiste verhaal is van Koning Knoest. Maar kom zelf maar luisteren wat hij te vertellen heeft. Want je mag mee op deze reis.

Een voorstelling met verhalen en muziek. Voor jong en oud. Tekst: Marco Kalkman. Stokpoppen: Rob van den Broek.

In deze voorstelling komen thema's natuur, vriendschap en muziek aan bod. Het is een vertelvoorstelling voor kleine groepen (max twee klassen) waarin ook interactief wordt meegezongen.

De prijs is 500 euro. (ex BTW)Tweede voorstelling halve prijs. 
Reiskosten: inclusief binnen Zuid-Holland. Buiten Zuid-Holland 0,22 per km.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;