Fairy tales contest


Sneeuwwitje is het niet zo eens met de gang van zaken. Het zevende geitje heeft zich verstopt. Roodkapje is haar kapje kwijt. Kan de wedstrijd nog wel doorgaan? We gaan het beleven. Kom kijken wie er gaat winnen. Willen jullie meedoen als jury-lid?

Zes beroemde sprookjesfiguren nemen het op tegen elkaar. Ze dingen allemaal mee naar de eerste prijs. Wie zingt het mooist, danst het elegantste of vertelt het spannendste verhaal? Dat gaat de jury, en dat zijn jullie, na afloop bepalen dus het wordt heel spannend wie de prijs krijgt.

Poppentheater de Fighter is een echt poppentheater op een echt schip. Dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo. Wij spelen nog autentiek poppentheater in een echte poppenkast. Onze voorstellingen vallen omvatten ook immaterieel erfgoed.

Leukevoorstelling voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.
Binnenvoorstelling, verduistering niet noodzakelijk
Duur: 40 minuten (zonder pauze)
Speelperiode: Het hele jaar door
Boekingskosten:  €550,-  Ex. BTW, tweede voorstelling zelfde dag halve prijs.
Incl. reiskosten binnen Zuid-Holland
Buiten Zuid-Holland € 0,22 per km.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;