Poppentheater de Fighter speelt: Fairytales Contest


Sneeuwwitje is het niet zo eens met de gang van zaken. Het zevende geitje heeft zich verstopt. Roodkapje is haar kapje kwijt. Kan de wedstrijd nog wel doorgaan? We gaan het beleven. Kom kijken wie er gaat winnen. Willen jullie meedoen als jury-lid?

 

Voorstelling poppentheater 45 minuten geschikt voor scholen kleije theaters en wijkgebouwen. Max aantal toeschouwers 175. 2e voorstelling halve prijs.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;