Het geheim van de wandelstok


Een fluitje, een liedje, zo gaan wij naar het Oostland. Wappie wandelstok wil niet mee. Jammer zeg, dan moeten we op zoek naar een nieuwe wandelstok. Dat valt nog tegen, want iedere stok heeft zijn eigen verhaal. Wandelen jullie mee? Een voorstelling die op lokatie gespeeld kan worden, maar ook als excursie over meerdere plekken als wandeling. Prachtig gesneden wandelstokken van de kunstenaar Rob van den Broek. Het verhaal wordt verteld door Marco Kalkman. Duur: 30 tot 45 minuten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;