Wat wil ik later worden


Een vrolijke voorstelling over een meisje dat eigenlijk best goed kan leren maar geen flauw idee heeft wat ze nu eigenlijk graag wil worden. Ze mag daarom verschillende beroepen uitproberen en het wordt heel spannend wat ze nu uiteindelijk gaat kiezen.

Deze voorstelling is aanvullend op het thema van de kinderboekenweek 2021 en kan ook worden geboekt samen met een voorbereidend lespakket en/of een leuke workshop na de voorstelling in de klas. De voorstelling zelf kan worden gespeeld voor drie klassen tegelijkertijd (max 100 kinderen)

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;