Jan Klaassen - Coronaproof


Jan Klaassen weet als geen ander wat het is om corona te hebben, hij heeft het namelijk zelf gehad. Daarom is hij nog steeds heel moe. Vooral als Katrijn een klusje voor hem heeft speelt de corona weer op. Heel vervelend allemaal. Gelukkig weet Katrijn daar wel een goed middeltje voor. We gaan kijken of dat ook werkt.

Ouderwets poppenspel met actuele thema's die ook goed aangepast kunnen worden aan de situatie van het moment. Kinderen moeten natuurlijk goed meedoen in de wedstrijd bij het vinden van de poppetjes die zich dit keer níet aan de corona-regeltjes houden. En de malle politieagent kent helaas zelf de regeltjes niet.

Voorstelling in de houten poppenkast voor op straat, plein, grasveld of waar dan ook. Benodigdheden: één stopcontact.

* Corona: RIVM maatregelen worden in acht genomen. Kosteloos annuleren wegens corona maatregelen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;