De feeën


De feeën
€ 350 tot € 500
3 tot 12 jaar
Kindervoorstelling
Poppentheater
Verteltheater
Objecttheater
Overig

De feeën doen de wensen van de kinderen vervullen. De kinderen mogen dan ook een wens doen. Hopelijk komt deze uit, de poppen gaan daarvoor hun best doen!

Een korte voorstelling van ± 20 minuten. Ideaal kinderprogramma voor festivals waarbij de voorstelling meerdere keren gespeeld kan worden, ook voor een buitenprogramma. De voorstelling kan worden aangevuld met een workshop papieren stokpoppetjes maken.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!