Het vergeten pakje


Sinterklaas heeft een pakje vergeten mee te geven aan Piet. Sint wil dat Piet het cadeautje toch nog gaat bezorgen, maar Piet is moe. Heel erg moe. Hij is al de hele nacht in de weer geweest met pakjes bezorgen. Piet gaat op pad. Sinterklaas bedenkt zich. Sint wil zelf het pakje gaan bezorgen zodat Piet kan uitrusten. Dat heeft Piet wel verdient.
Inmiddels heeft Piet iemand gevonden die in zijn plaats het pakje gaat bezorgen. Het is Bertje Boef. Het is hem echter niet om het bezorgen maar om het pakje te doen. Gelukkig steekt de agent er een stokje voor. De zak blijft alleen achter. Sinterklaas vindt de zak in plaats van Piet en wil het pakje gaan bezorgen. De agent denkt dat Sinterklaas een nepsinterklaas is die de zak wil stelen en neemt Sint mee naar het politiebureau.
Ook Piet gaat naar het bureau want, hij denkt dat Sinterklaas vermist is. Doordat Bertje het pakje bezorgt kan Piet naar bed. Alleen was Sint nergens meer te bekennen in het Pietenhuis.
Al snel blijkt dat de agent zich gruwelijk heeft vergist en komt Sinterklaas weer vrij. Die gaat snel het vergeten pakje bezorgen en Piet… die kan eindelijk naar  bed.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Als kleine jongen wil Marcel Oudenbroek al poppenspeler worden. In 1993 verwezenlijkt hij die droom en begint hij met Poppentheater Cassiopeia, vernoemd naar het sterrenbeeld.

Marcel speelt het liefst in een poppenkast, omdat hij zelf dan onzichtbaar is. Als de gordijnen van de poppenkast open gaan laat hij zijn publiek in een andere wereld kijken. Een wereld vol zelfbedachte verhalen met fantasie, magie, humor, spanning, actie en interactie.

Hij gebruikt daarbij zelfgemaakte hand- en stokpoppen. De decors geven globaal aan waar het zich afspeelt. De nadruk ligt zo echt op zijn poppenspel. Marcel maakt  gebruik van belichting en muziek tijdens zijn spel.

Het repertoire is gericht op kinderen, maar volwassenen genieten ook volop van zijn poppenspel. Marcel vindt het heel leuk als het lukt om samen met zijn publiek op te gaan in zijn poppenspel en zo heel even de alledaagse wereld te vergeten en samen iets heel moois te beleven. Zijn verhalen lopen altijd goed af.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;