Jan Klaassen en Katrijn en het platte konijn


Dit is het meest kleurrijke echtpaar van de laan! Ze beleven altijd wat. Maar misschien  kunnen ze zich gedragen als ze bij jullie zijn. Dan weet iedereen dat ze heel veel van elkaar houden. Want dat is ook zo. En dat ze hele leuke grappen vertellen. Want dat is ook zo. En dat ze veel van dieren houden. Want dat is ook zo. Dat als Katrijn een konijntje plat rijdt, dat ze dan samen proberen te zorgen dat die weer gezond rond wordt. Want dat is ook zo. Dan begrijpen jullie meteen dat ze nooit domme dingen doen en het altijd met elkaar eens zijn.

Veel plezier!

Publiek: Kinderen 3-8 jaar en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling. Max publieksgrootte: 70 personen.

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is meestal wel mooier. 

Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Bij optreden in een tent spelen we niet tijdens onweer.

Podium en stoelen: In geval van een huiskameromgeving bij voorkeur speelvlak op grondniveau.

Opbouwtijd: 30-45 minuten

Duur: 40 minuten of in overleg korter of langer

Vul hieronder het formulier in als u meer informatie wilt over deze voorstelling.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;