De Klimaatperiscoop van Poppa.P muzikale kindervoorstellingen


De Klimaatperiscoop van Poppa.P  muzikale kindervoorstellingen
Kindervoorstelling
Muziektheater
Meespeelvoorstelling
Kindercabaret
Dagprojecten
Overig
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Theater
Friesland
€ 395 tot € 395
5 tot 12 jaar

De Klimaatperiscoop is een optimistische en vrolijke kindervoorstelling over milieuvervuiling. Niet dat de toestand van de wereld zich leent voor vrolijkheid…, maar zo zitten Poppa.P’s voorstellingen nou eenmaal in elkaar; frisse voorstellingen met een serieus randje. 

De Klimaatperiscoop gaat over een vrolijke vuilnisman die zijn goede humeur verliest omdat de wereld steeds meer vervuild. Hij kan het weten, want hij wordt dagelijks geconfronteerd met bergen afval en het ergste is; hij komt steeds meer verloren schoenen tegen.. waar komen die nou weer vandaan? .. 

Hij wil de mensen laten weten hoe oneerlijk het is verdeeld en hoe erg de wereld vervuild, maar zijn baas werkt hem tegen, de mensen kijken de andere kant op en hij wordt ook nog bedrogen door een verleidelijke schoonmaakster.. 

Aan het einde van de voorstelling vindt de vuilnisman een manier om met deze problemen om te gaan en krijgt hij z’n goede humeur terug. Het publiek heeft dan aardig wat opgestoken over klimaatverandering in al z’n facetten.  

De voorstelling bestaat uit leerzaam kindertheater, leuke liedjes en spel. Er is veel interactie en dynamiek om het kinderpubliek te blijven boeien.  

 

Doelgroep: middenbouw- bovenbouw , eventueel een speciale voorstelling voor de onderbouw 

Duur voorstelling: 3 kwartier

Speloppervlak: 6 * 3 m 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen